Corona

Regler omkring corona i min pasningsordning.

Corona symptomer:

Feber, hoste, ondt i halsen, løbende/tilstoppet næse/forkølelse (på nær klart snot man får fx mens man er ude, eller lige kommer ind i varmen, som er klart er ok), farvet snot, tab af smags og lugtesans, muskel/ledsmerter.

Et barn med symptomer, skal holdes hjemme til det har været symptomfri i 48 timer.

 

Et barn som er meget pylret, hængende og "ikke sit vanlige jeg" SKAL holdes hjemme. Barnet må komme igen når det er symptomfri. 

Forældre/afhenter skal være symptomfri og ligeledes vente 48 timer, eller være symptomfri med en negativ covid-19 test før man må bringe/hente igen.

Bliver en nærstående pårørende som barnet har haft kontakt med testet positiv. Skal barnet isoleres og testes på 4. og 6. dagen efter kontakt. Eller, være symptomfri I 7 dage.

Er det en i husstanden, skal barnet blive hjemme til den i husstanden har været symptomfri I 48 timer, så fremt barnet ikke selv har udviklet symptomer. 

 

Jeg APPELLERER kraftigt til, at vi alle overholder reglerne, selvom de gør vinteren laaaang og besværlig. Men hvis vi bryder reglerne, ender vi med at kunne smitte hinanden hele tiden, og hver gang skal de andre familier isoleres og testes. Det kan blive en ond spiral. Så er du i tvivl - hold barnet hjemme

 BETTER SAFE THAN SORRY 😊😷

 

Afhentning og aflevering foregår foran hoveddøren (som nu). 

 

Indkøring foregår som vanligt, dog med 2 meters afstand mellem de voksne, og KUN 1 forælder pr dag. 😊